format site banner
Ons team
Mondriaan Management & Consultancy
format site banner
format site banner
Ons team
Mondriaan Management & Consultancy
format site banner

Veel MKB-ondernemingen staan de komende jaren voor strategische keuzes, zowel voor de onderneming als voor de ondernemer. Ook zijn financieringsvragen veel complexer geworden, de traditionele partners hierin (accountant en bank) hebben een andere rol gekregen en er is veel meer alternatief aanbod van financiering op de markt gekomen.

Lees meer

Ik krijg energie van ondernemers die het verschil willen maken in de markt! Bedrijven die met hun businessmodel de behoefte van de klant effectief kunnen omzetten in resultaat – zowel kwalitatief als financieel -, als basis voor de verdere groei! Het MKB als de belangrijkste motor voor de gezondheid van onze economie, welvaart en welzijn!

Lees meer

Bedrijven en mensen daarbinnen helpen om hun bestaansrecht te versterken via nieuwe verdienmodellen, daar ligt mijn gedrevenheid. Soms door het aanboren van onontdekt potentieel en vaak door het ontwikkelen van een duidelijke routekaart in een snel veranderend ecosysteem.

Lees meer

Door mijn eerdere rollen als adviseur/commissaris bij middelgrote bedrijven en instellingen, en ervaring in de financiële wereld ben ik in staat om u efficiënt te begeleiden bij de strategische aansturing en de financiering van uw onderneming, maar ook met betrekking tot risicomanagementaspecten.

Lees meer

De wereld verandert steeds sneller om ons heen. Verandering is de enige constante zeggen we wel eens. Hoe houd je als ondernemer ‘grip’ op actuele thema’s en ontwikkelingen op het gebied van technologie, social media, duurzaamheid en milieu, digitalisering, energietransitie, etc? Waar raken ze je onderneming? Heb je de teugels strak in handen of heb je wel eens het gevoel dat je geregeerd wordt door de drukte van alledag?

Lees meer

Organisaties helpen om te verbeteren vanuit een visie, missie en strategie. Leren om Uitdagingen aan te gaan, Kansen te pakken, Talenten te coachen en de Tevredenheid te vergroten zowel intern als extern. Dit alles gericht op het “Bouwen” van een structureel Succes van uw organisatie.

Lees meer

Ik ben een maatschappelijk gedreven ondernemer. Vanaf 1991 werk ik als interim bestuurder en procesmanager voor diverse organisaties. Natuurlijk; strategische heroriëntatie, financiën op orde en rentabiliteit regel ik. Maar mijn passie en kernkwaliteit is het laten stromen van energie in organisaties. Voor mij is het belangrijk om de potentie uit mensen te halen zodat ze zelf weer aan het stuur zitten en met plezier naar hun werk gaan.

Lees meer

Ondernemers moeten zich regelmatig opnieuw uitvinden om Fit voor de Toekomst te blijven. Een frisse blik van buiten de onderneming kan dit proces ondersteunen. Als onderdeel van het Mondriaan-team help ik hier graag bij. Niet van achter de spreadsheet, maar praktisch gericht en gefundeerd op een brede kennis en belangstelling.

Lees meer

Als Officemanager ondersteun ik de partners en associés bij hun dagelijkse werkzaamheden, en zorg ik dat het reilen en zeilen op kantoor goed verloopt.

Door mijn achtergrond in de hospitality en evenementenbranche heb ik ervaring in servicegerichtheid, ontzorgen en organiseren. In combinatie met mijn oog voor detail en gestructureerdheid, zorg ik dat alles tot in de puntjes is geregeld!

Lees meer

Top