format site banner
Gijs van Rozendaal
Associé
format site banner
format site banner
Gijs van Rozendaal
Associé
format site banner

Ik ben een maatschappelijk gedreven ondernemer. Vanaf 1991 werk ik als interim bestuurder en procesmanager voor diverse organisaties. Natuurlijk; strategische heroriëntatie, financiën op orde en rentabiliteit regel ik. Maar mijn passie en kernkwaliteit is het laten stromen van energie in organisaties. Voor mij is het belangrijk om de potentie uit mensen te halen zodat ze zelf weer aan het stuur zitten en met plezier naar hun werk gaan.

Daarnaast werk ik het liefst in complexe bestuurlijke en/of politieke omgevingen. Ik ben een verbinder. Luisteren naar de vraag achter de vraag en op basis daarvan verbindingen leggen heeft tot vele mooie oplossingen geleid in vastgelopen situaties.  Als (maatschappelijke) organisatie kun je het vaak niet alleen. Hoe beter je in staat bent om je over de grenzen van je eigen organisatie of sector heen te verbinden met anderen, hoe hoger je rendement en de toegevoegde waarde voor de klant of doelgroep.

Want uiteindelijk is altijd weer de vraag ‘waartoe zijn wij op aard; voor wie doen wij het?’. Zonder missie geen focus, zonder mensen geen beweging.

Einstein zei het al een eeuw geleden: E=MC² ofwel Managing Creative Communication genereert Energie

Top