format site banner - copy
Larry van der Schoor
Partner
format site banner - copy
format site banner - copy
Larry van der Schoor
Partner
format site banner - copy

Bedrijven en mensen daarbinnen helpen om hun bestaansrecht te versterken via nieuwe verdienmodellen, daar ligt mijn gedrevenheid. Soms door het aanboren van onontdekt potentieel en vaak door het ontwikkelen van een duidelijke routekaart in een snel veranderend ecosysteem.

Mijn persoonlijke waarde is vooral het met elkaar ‘lezen’ van de rationele en emotionele fundamenten die nodig zijn voor zakelijk succes, maar ook voor kansrijke omgevingen voor mensen om zich te ontwikkelen. Die combinatie onderscheidt ‘winnende bedrijven’ van ‘kwalificerende bedrijven’.

Veel managers en ondernemers worden steeds meer gegijzeld door het werken ‘in het bedrijf’. Maar wanneer breekt de tijd aan om te werken ‘aan het bedrijf’?  Belangrijke vragen hierbij zijn:

  • Hoe zorg ik voor de levensvatbaarheid van mijn bedrijf in veranderende markten?
  • Op welke manier maak ik het bedrijf robuust en minder afhankelijk van mij?
  • Waar sta ik graag een uur eerder voor op uit mijn bed als mens?
  • Hoe realiseer ik waarde als eigenaar van en belegger in mijn bedrijf?

In mijn rol als accelerator en adviseur van bedrijven en investeerders zet ik hen graag aan om het onontdekte potentieel aan te boren. Hier maak ik onder meer gebruik van mijn ervaring als voormalig directielid van corporate en familiebedrijven in binnen- en buitenland.

En tenslotte, mijn persoonlijke motto: De beste manier om je zakelijke toekomst te voorspellen, is door deze zelf te creëren.”

Top