format site banner
Alfred Algra
Managing Partner
format site banner
format site banner
Alfred Algra
Managing Partner
format site banner

Ik krijg energie van ondernemers die het verschil willen maken in de markt. Bedrijven die met hun businessmodel de behoefte van de klant effectief kunnen omzetten in resultaat – zowel kwalitatief als financieel – als basis voor verdere groei! Het MKB als de belangrijkste motor voor de gezondheid van onze economie, welvaart en welzijn!

Om als ondernemer succesvol te zijn, moet je weten wat je doelen zijn, op welke behoeften deze zijn gebaseerd, en hoe je deze wil realiseren. Vele uitdagende vraag- en puzzelstukken moeten hierbij worden opgelost, waarbij tijdige toegang tot de juiste expertise het verschil maakt. Of het nu gaat om een strategisch vraagstuk, een organisatie- of financieringsvraagstuk, een rendementsverbeteringsvraagstuk, een overname of verkoop van uw bedrijf.

Als oprichter van Mondriaan Management & Consultancy is het mijn passie om u als ondernemer hierbij te kunnen helpen. Met mijn diepe kennis en ervaring van zowel het MKB als van de financiële wereld, en ons Mondriaan netwerk met senior professionals, vinden wij met en voor u de juiste oplossing. Gebaseerd op de relatie, kunnen wij snel, kost efficiënt, helder en transparant schakelen, en creëren wij waarde voor u, net als de grootmeester ‘Mondriaan’ zelf!

Uw uitdaging, mijn passie: ‘Fit voor de toekomst!’

Top