format site banner - copy
Ben van de Vrie
Partner
format site banner - copy
format site banner - copy
Ben van de Vrie
Partner
format site banner - copy

Veel MKB-ondernemingen staan de komende jaren voor strategische keuzes, zowel voor de onderneming als voor de ondernemer. Ook zijn financieringsvragen veel complexer geworden, de traditionele partners hierin (accountant en bank) hebben een andere rol gekregen en er is veel meer alternatief aanbod van financiering op de markt gekomen.

Voor ondernemingen is het van groot belang te zorgen dat de gekozen strategie wordt voorzien van een goed financieel plan en dat een passende financiering tegen goede voorwaarden wordt geregeld. Het is ook belangrijk de relatie met alle financiers goed te onderhouden en zo de continuïteit van de onderneming te verzekeren om alle plannen te kunnen realiseren. Ook als plannen soms anders uitpakken dan voorzien. Daar kan de ondersteuning van een ervaren, onafhankelijke en deskundige partner bij helpen!

Ik heb een diepe en brede ervaring in de financiële wereld, zowel bij banken, alternatieve geldverstrekkers, maar ook als mede-eigenaar van MKB-bedrijven. Ik ben goed in staat om strategische plannen te vertalen naar een concreet financieel plan wat ook voor financiers goed te beoordelen is.

Mijn motto hierbij is “een goed plan is altijd financierbaar”.

Top