Vacatures
Vacatures
Kom jij ons team versterken?
Vacatures
Vacatures
Vacatures
Kom jij ons team versterken?
Vacatures

Wil jij onze klanten echt goed begrijpen en de diepte van hun business ingaan? Word jij uitgedaagd door te werken en leren in een zeer professionele omgeving? Maak jij met je sterke analytisch vermogen heldere rapportages? En vind je het fijn onze partners inhoudelijk te ondersteunen en samen tot het gewenste resultaat te komen voor onze klanten?.….. Dan zoeken we jou!

Lees meer

Om de klanten van Mondriaan optimaal van dienst te zijn, zoeken wij jou: een ambitieuze 4de jaars HBO/WO student (M/V) die de handen uit de mouwen wil steken om je opgedane theoretische kennis in de flitsende praktijk van het bedrijfsleven te brengen.

Tijdens de stageperiode van 4 tot 5 maanden zal het accent van je werkzaamheden liggen op organisatievraagstukken, analyses en exploitatieprognoses te behoeve van financieringsaanvragen en op assistentie bij herstructureringen.

Tijdens deze stageperiode doe je tegelijkertijd veel ervaring op in het consultancy vak, doordat je meedraait in het team als junior business analist. Ook werk je met echte praktijk cases van onze klanten.

Lees meer

Een betaalde bijbaan en praktijkervaring combineren: twee vliegen in één klap.
Bij Mondriaan krijg je de kans om de kennis uit je studie, direct toe te passen in de praktijk.
Tegelijkertijd leer je projectmatig werken en ook wat voor type functie en organisatie het best bij je past!

Lees meer

Top