format site banner
Mike Montenij
Business Analist
format site banner
format site banner
Mike Montenij
Business Analist
format site banner

Als business analist bij Mondriaan kan ik mijn kennis en kunde inzetten bij een grote diversiteit aan opdrachten bij verschillende klanten. Samen komen wij tot gedegen oplossingen voor de complexe vraagstukken die de huidige markt met zich meebrengt. Mondriaan adviseert bedrijven in elke levensfase; van bedrijven in zwaar weer tot bedrijven die overgenomen worden vanwege de fantastische resultaten. Het is deze mix wat Mondriaan zo divers en interessant maakt.

Ik krijg energie van het gezamenlijk komen tot een oplossing voor een vraagstuk of uitdaging. Dat is precies wat we bij Mondriaan doen. Wij gaan samen met de ondernemer aan tafel om te onderzoeken wat goed is voor het bedrijf en hoe wij daarbij kunnen helpen. Wij focussen ons op het bereiken van een duurzame groei voor al onze klanten met oog voor onderneming én ondernemer.

Ik ben een echt mensenmens; ik krijg energie van helpen van collega’s en ondernemers. Eerlijkheid, openheid en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste kernwaarde voor een goede samenwerking. Deze kernwaarden sluiten helemaal aan op de prettige manier waarop wij binnen Mondriaan met elkaar omgaan. De organisatie biedt mij de ideale gelegenheid om mijzelf te zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

Top